Efterårsferie på Bornholms Middelaldercenter

Hvornår:
12. oktober 2020 kl. 11:00 – 17. oktober 2020 kl. 16:00
2020-10-12T11:00:00+02:00
2020-10-17T16:00:00+02:00
Hvor:
Bornholms Middelaldercenter
Stangevej 1
3760 Gudhjem
Danmark
Efterårsferie på Bornholms Middelaldercenter @ Bornholms Middelaldercenter | Gudhjem | Danmark

Traditionen tro byder efterårsferien på en række specialoplevelser udover det almindelige program.

Tag på monsterjagt
Middelalderen bugner af fortællinger om alverdens magiske væsner og uhyrer. Med et skattekort i hånden kan du og dine børn tage rundt på centret og finde nogle af monstrene fra vores populære spil Monsterkort – og vinde en helt særlig præmie i forbindelse med spillets officielle udgivelse.

Kæmpe halmlabyrint
Igen i år kan du gå på opdagelse i vores enorme halmlabyrint, hvor du støder på en række sjove overraskelser i din søgen efter vejen ud.

Rollespil for alle aldre
Vi har allieret os med den lokale rollespilsforening Gottheim, der laver Ridderakademi alle dage onsdag-lørdag og centeret står selv for en daglig væbnerskole eller et lille rollespil, som alle kan tage del i uanset alder og erfaring.

Værksteder og underholdning
I løbet af ugen vil du kunne opleve forskellige aktiviteter, som centerets ansatte og de frivillige foreninger Bornholms Middelaldercenters Vennekreds og Trup Ting Tang står for. Lav mesterværker i ler sammen med pottemageren, hjælp farverkonen med sit arbejde, lav dit eget armbånd eller se børnegøglernes show. De frivillige byder ind med noget nyt hver dag, så glæd dig til at se dagens overraskelse, når du besøger os.

Spøger det på stormandsgården?
Tag med vores dygtige guide rundt på middelaldercentret efter mørkets frembrud, og få nogle af de mere uhyggelige historier fra middelalderens folketro om naturen omkring os. Med flagermuslygter i hænderne drager I ud på en 2 timers-fortælling og gør bl.a. stop ved den hellige kilde, gabestokken og galgebakken. Turen er stemningsfuld og anbefales som udgangspunkt til voksne og børn over ti år. Dog er den uden forskrækkelser. Spøger det på stormandsgården?, der foregår mandag og fredag kl. 19.30-21.30, er gratis ved bestilling (først til mølle) og gennemføres i samarbejde med Vores natur/Nat i naturen.

Der skal reserveres plads til turene ved at ringe til os på tlf.: 56498319 senest kl. 15 dagen forinden.

Max deltager antal er 25 personer pr. tur.

Farverkonen arbejder 
Kom og besøg vores farverkone, der farver tøj som i middelalderen med forskellige materialer fra naturen. Du kan også se hende brænde alunskifer for at lave den smukkeste røde tøjfarve. Her er ingen moderne kemikalier – kun smukke naturfarver.

Alt det andet
Udover alle de ekstra aktiviteter i efterårsferien kan du selvfølgelig også opleve vores almindelige program med bl.a. guidede ture, bueskydning, affyring af den store kanon, sørøverudstilling og meget, meget mere.

Vi ses 🙂