Aflyst – Middelaldermarked på Læsø

Hvornår:
26. juli 2021 – 31. juli 2021 heldags
2021-07-26T00:00:00+02:00
2021-08-01T00:00:00+02:00
Hvor:
Læsø Saltsyderi
Hornfiskrønvej 3
9940 Læsø
Danmark
Facebook – 5. april
Som tingene ser ud på nuværende tidspunkt, ser jeg mig nødsaget til at aflyse markedet på læsø salt. Det ser ud til at planerne om genåbning af danmark skrider og vil ikke risikere at skulle aflyse med kort varsel. Tusind tak for jeres interesse, måske tar jeg ideen op på et senere tidspunkt
med venlig hilsen
Søren Pedersen

En opdatering på det eventuelle middelalder marked

på Læsø i uge 30-2021

Det marked som jeg har i tankerne er nok ikke som i er vant til. Det jeg forestiller mig er at det er gratis at deltage men så står i selv for forplejning og evt andet som i har brug for. Det skal i samme åndedrag nævnes at det er gratis at besøge Læsø salt så vi tjener ikke ekstra på i er der. Vi sørger selvfølgelig for vand, el, brænde, toilet og badefaciliteter inden for en rimelig afstand fra stande og telte. det vil sige at i selv afholder alle udgifter færge og mad. Jeg er blevet spurgt om det er et vikinge/middelalder marked og til det kan jeg sige det er rent middelalder, ikke fordi jeg har noget imod vikinger men de passer ikke ind i vores verden. Da vi har et foredrag på pladsen hver hele time, af ca 30 min varighed er det heller ikke muligt at lave de store kampscener da det vil forstyrre både publikum og foredragsholder.

På billedet kan man se hvor på vores område der er plads til at opsætte telte og der vil være en parkeringsplads til jeres køretøjer. Efter hvad jeg kan se ud fra de tilbagemeldinger jeg har fået (tak for dem) regner jeg med at der han være omkring 20 stande af diverse størrelse så i kan nok se at det bliver med invitation og der vil blive en udvælgelse mellem alle interesserede. Udvælgelsen vil blive afgjort efter hvad jeres håndværk er så vi ikke har 8 smede og andre sammenfald i udstillinger/salgs boder. I er selvfølgelig velkommen til at sælge jeres varer dog med den betingelse at hvis det gælder fødevarer SKAL der foreligge en godkendelse fra fødevarestyrrelsen. Vi har selv en bod hvor fra vi sælger sandwich, pandekager, kaffe, øl og vand.

Det var en lang smøre. forslag og interesse ærklæringer er selvfølgelig stadig velkomne på mail staaby2 @ hotmail. com

Billeder er sakset på Middelaldermarked på Læsø facebook side

undgå helst at ringe til Læsø salt men send mig en mail så hører i fra mig når jeg ved om det hele kommer op og køre
glæder mig til at høre fra jer
Søren