Aflyst – Tylstrup middelaldermarked 2021

Hvornår:
13. maj 2021 – 16. maj 2021 heldags
2021-05-13T00:00:00+02:00
2021-05-17T00:00:00+02:00
Hvor:
Tylstrup bymarked
Tylstrupparken
9382 Tylstrup
Danmark
Aflyst - Tylstrup middelaldermarked 2021 @ Tylstrup bymarked | Tylstrup | Danmark

Heidi Thomsen Godiksen og Flemming Elimar Jensen er ved at lave et nyt middelalder marked i samarbejde med tylstrup borgerforening.

I Tylstrup by markeds dato er 13-16 maj 2021

Det er i Kristi Himmelfarts ferien.

Markeds pladsen er 3 Hektar, 30.000 m2, hvor der vil være marked og parkering på pladsen dog ikke til trailere.

Camping og trailer vil blive ved byens hal, hvor der er ad gang til hallens bad/wc.

Hallens cafeteria vil sælge morgen mad til en billig pris ud over morgen mad arbejdes der lige pt (på middags mad vandgrød og en lun ret) samt aftens mad. Vi er ved at find en løsning med evt arm bånd til mad til overkommelig priser).

Byen vil rigtig gerne have et optog af os middelalder folk på åbnings dagen gennem byen.
Bus holder 100m fra pladsen som både kommer fra Ålborg og Hjørring via Brønderslev.

Tylstrup ligger mellem Aalborg og Brønderslev Ca 20km nord for Aalborg og 7km syd for Brønderslev der er motor vej til Tylstrup hvor man komme skal i gennem to rundkørslen og køre helt i gennem byen til man møder Tylstrup kro på venstre side og et pizzaria vejen hedder Tylstrupvej på den vej kommer marked til at ligge på højre hånd ved byskiltet det vil sige markedspladsen ligger sådan at byskiltet.

Kommer man langs hovedvejen Tylstrup lande vej er det for dem der ikke er sted kendt (som jeg der har boet i byen haft huset ved siden af brugsen) kør ind ved rundkørslen lige til i kommer til første vej på højre hånd Tylstrup vej pizzaria på venstre side og kro på højre side følg vejen til byskiltet der er markeds pladsen.

Byen har spejdere til feks. Lave pandekager, tømme affald, pensionisterne til parkering, hjælpe med mad udlevering, betania kirken til kage kaffe te is, idrætsforeningen til at hjælpe med mad beværtning, kro til beværtning samt kvisthuset som er en bar, de har slagter der evt kan lave helstegt patte gris pølser, revelsben, kok der plejer at hjælpe da byen havde byfest, ja så selvfølgelig borgerforening.

Hvis du /i har lyst til at tylstrup borgerforening må kontakte jer skriv gruppe navn og mail. Samt lidt om hvad jeres gruppe har at byde på, til mig jeg laver lister over middelalder folk til dem da de er nye i faget.

Adresse på kort

Tylstrupvej
Overfor Tylstrup parken
9382 Tylstrup

vh Heidi Thomsen Godiksen

Billedet er sakset fra Tylstrup middelaldermarked FB side