Skramle & Blæsekonen

Til Vikingemarkeds-arrangøren

Skramle & Blæsekonen er omrejsende musikere med praktisk håndelag udi køkkentøjs- og krigerbeklædnings-udretning.

Vi laver en helt ny udgave af vikingetidens melodier og (formodede) rytmiske unisvers.
Nemlig som blæs & stomp på vikingemanér.

Vi giver oplevelse og volumen på markedspladsen fra det øjeblik, vi markedsopråbende og spillende kommer trækkende med kærren.

Skramle har læsset kærren med krigerudrustning, fisebælge, hamrer, stokkespil, en birkekost, madskrin og andet godt til en solid gang vikingestomp. Blæsekonen bærer på sig gemsehorn, krageskrig, ben- og træfløjter. Vores performance har en spændingskurve og en gennemarbejdet dramaturgi, hvor oplevelsen bevæger sig bevidst fra det forventede til det absolut u-forventede.

Det er en publikumsvenlig og underholdende musikoplevelse for alle uanset alder.

I pauserne mellem vores optrædener går vi rundt på markedsområdet og agerer med det samlede markedskoncept. Vi bliver altså i rollerne og har høj nytteværdi ud over selve vikinge-stompen.

Til Middelaldermarkeds-arrangøren

Skramle & Blæsekonen er omrejsende gøglere og musikere med praktisk håndelag udi musikalsk rustnings- og køkkentøjsudretning.

Vi laver en helt ny udgave af begrebet Pipe & Tabor.
Nemlig som blæs & stomp på middelalderpræmisser.

Vi giver oplevelse og volumen på markedspladsen fra det øjeblik, vi markedsopråbende og spillende kommer trækkende med kærren.

Skramle har læsset kærren med rustningsdele, fisebælge, hamrer, stokkespil, en birkekost, madskrin og andet godt til en solid gang middelalderstomp. Blæsekonen bærer på sig gemsehorn, krageskrig, ben- og træfløjter. Vores performance har en spændingskurve og en gennemarbejdet dramaturgi, hvor oplevelsen bevæger sig bevidst fra det forventede til det absolut u-forventede.

Det er brugerinddragende musik- og gøgleroplevelse for hele Familien Danmark.

I pauserne mellem vores optrædener går vi rundt på markedsområdet og agerer med det samlede markedskoncept. Vi bliver altså i rollerne og har høj nytteværdi ud over selve middelalder-stomp-showet.

KONTAKT
Tine K. Skau
Tlf. 41 46 17 95

www.skramleogblaesekonen.dk
mail@tinekskau.dk