Snake Height Events

Snake Height Events – en gruppe kunstnere dedikeret til at levere eksperimenterende cirkuskunst, ildshows og walkabouts til kommende begivenheder.

Vi er specialiseret i at skabe uforglemmelige forestillinger og shows, der efterlader en varig indvirkning på jeres gæster! – Vi forener forskellige underholdningselementer for at forhøje publikums oplevelse og vi med selvtillid er sikker på, at vi kan levere en ny og anderledes underholdning til jeres vikingemarked som ikke er set i Danmark før!

VIKINGE ILD SHOW!
Træd ind i et spektakulært vikinge-ildshow, hvor virtuose performere mestrer flammende ildstave, dragonstave, ildspydning og ildkegler med en kombination af præcision og elegant bevægelse. Hvert øjeblik er omhyggeligt koreograferet, og ildrekvisitterne er nøje udvalgt for at skabe en visuel symfoni af lys, varme og vanvittige tricks. Vores dygtige artister formår at indfange skønheden og intensiteten i øjeblikket, når de forener ildens magi med den pulserende rytme af musik.

Uanset om det er en enestående solooptræden eller en sammentømret præstation af vores mestre i vikingeild, kan du være sikker på, at din oplevelse bliver helt exceptionel!
Sæt kursen mod fortiden og lad dig forføre af dette vanvittigt spektakulære vikinge-ildshow, hvor nutiden møder fortiden i et inferno af ild og magi!

Vi tilbyder også gøgler / kontaktstav vikinge-workshops som kan foregå i løbet af dagen!

Ildshowet og workshoppen er velegnet til alle aldre.

Kontaktinformation :
Snake Height Events
Telefon : +45 53564053
E-mail : events@snakeheight.com
Hjemmeside : https://www.snakeheight.com/
Instagram : https://www.instagram.com/snakeheight/
Facebook : https://www.facebook.com/snakeheight