Internationalt vikingemarked – Ribe

Hvornår:
2. maj 2022 – 8. maj 2022 heldags
2022-05-02T00:00:00+02:00
2022-05-09T00:00:00+02:00
Hvor:
Ribe VikingeCenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe
Danmark
Internationalt vikingemarked - Ribe @ Ribe VikingeCenter | Ribe | Danmark

Internationalt Vikingemarked
I 2022 finder det Internationale Vikingemarked sted fra mandag 2. maj til søndag 8. maj.

De første håndværkere og købmænd ankommer de første dage i ugen (optakt). Markedsaktiviteterne kulminerer lørdag og søndag.

OBS: Det er kun muligt at deltage som frivillig viking/reenactor på vikingemarkedet ved invitation fra Ribe VikingeCenter. Læs mere her.

En uforlignelig markedsstemning
Besøg det internationale vikingemarked på Ribe VikingeCenter. Oplev fantastiske dage med vikinger, håndværkere, krigere, bueskyttere, ryttere, gøglere m.fl.

For 1300 år siden var markedspladsen ved Ribe Å et rigtigt spændende sted af enorm betydning. Vikinger og andet godtfolk kom langvejs fra for at handle og bytte varer lige netop her. Markedet, der var kendt i hele verden, tiltrak de dygtigste håndværkere. Pladsen summede af liv, og det var faktisk sådan, at byen Ribe opstod.

På vikingemarkedet kan du opleve en uforlignelig markedsstemning. Det dufter af røg, mad og heste, og vinden bærer lyden af fremmede tungemål og brølende vikinger hen over pladsen. Mød rigtige vikinger og gør en god handel ved boderne. Kom tæt på de islandske heste, skyd til måls med langbuen og stå på første række til de vildeste krigershows.

Billedet er lånt fra Ribes Internationale Vikingemarked hjemmeside

X