Medeltidsveckan på Gotland 2021

Hvornår:
8. august 2021 kl. 10:00 – 15. august 2021 kl. 17:00
2021-08-08T10:00:00+02:00
2021-08-15T17:00:00+02:00
Hvor:
Gotland Museum
Strandgatan 14
621 56 Visby
Sverige
Medeltidsveckan på Gotland 2021 @ Gotland Museum | Gotlands län | Sverige

Lad os sprede lidt sommervarme allerede nu, og fortælle at Middelalderugen på Gotland 2021 er på vej!

Lockar detta dig? Här hittar du allt du behöver veta för att ansöka med din programpunkt: https://www.medeltidsveckan.se/#request-for-proposal

Book ind i kalenderen, for nu går vi officielt ud med det: Middelalderugen på Gotland 2021 bliver traditionel i uge 32, august 8-15.

Det fine billede fra Medeltidsveckan er sakset fra denne side – https://medeltidsveckan.se/marknaden/

Muligheden for at forudbestille siddepladser til oplevelserne på Gotland og deltage fjernbetjening i de digitale udsendelser er nogle af de store investeringer, der vil give den 38 middelalderuge orden.

Der bliver taget et omfattende greb om programmet, med mulighed for at forudbestille pladser til koncerter, shows og andre programpunkter, der foregår på Gotland. For at gøre alt dette muligt, foretager vi store investeringer i hosting og håndtering af indgang, kø og ordninger. Vi indfører generøse aflysningsbeskyttelse, hvis smittesituationen i sommeren forhindrer, at de nødvendige tilladelser kan opnås.

Der er naturligvis store ændringer på plads, og vi arbejder på en implementeringsplan med ændringer af både spillesider og indhold. Vi udarbejder dette i samråd med smitsomme læger og myndigheder, og ser en god vej til en sikker og sikker festival.

Vi tilbyder også fuld adgang til dele af programmet gennem de digitale udsendelser, så du kan deltage hjemmefra, hvis det passer dig bedre i år. Sidste års digitale Middelalderuge tiltrækkede titusindvis af seere til en af de længste livestreams, der blev gennemført på denne måde, og blev tildelt Great Tourism Award 2020.

Mere information om programmet og billetbooking vil være tilgængelige i påsken. Information til kunstnere og andre programdeltagere i løbet af marts måned, med løbende kontakter i foråret.

Billedet er lånt fra Medeltidsveckans hjemmedie – https://medeltidsveckan.se/marknaden/